Ant invasion from hell.

Usch och bläh. Nu har jag försökt i snart en vecka att få myrorna att inse att mitt hus inte är ngt att ha. Men av någon anledning verkas de inte tycka att det ligger ngt i detta. Mitt badrum och vardagsrum har haft parader dagligen. Så nu ger jag upp min citron-kur. No more Mr Nice-guy. Varit och köpt Myrr på sprej som skulle var husdjurs vänlig.  Vilket inte egentligen betyder alltför mkt i Hobbes fall. Allt man inte får nosa eller vara måste ju undersökas. Men nu har jag sprejat hela lgh med detta doftfria mördarmedel. Wish me luck!Detta är det enda negativa med att bo på marknivå. Super också med tanke på den kärlek jag känner för insekter. Men sommarn ser nog till att det känns mindre jobbigt då man kan grilla och ha allmänt skönt i min mini-trädgård : D.

Men eftersom jag skulle mörda min inneboenden så ansåg både jag och min syster att jag behövde tröstas med något.
Och eftersom det varit soligt och våren kommit så kändes det som om något med sommar känsla skulle kompensera det bäst.... JORDGUBBAR :D. Dock fann vi bara spanska i all butiker, men man kan ju inte var alltför kräsen.Hobbe diggade dock inget av mina inköp för dagen. Men var dag kan ju inte vara kalas ^^.

Hobbe: 4-3

Hobbe har av någon anledning fått för sig att om han bara ställer till med till med tillräckligt med hys medans jag jobbar, kanske jag fattar viken och stannar hemma. Igår natt hade han lyckat öppna min burk med lipsyl (skruvkork till en liten ask) och smetat ut lipsylen på golvet........

Ingen röst här.

Vet att det varit lite segt med blogginlägg men sjukdom och jobb har tagit upp all min tid. Men nu är jag frisk förutom hosta och ingen röst. Jag har tappat den i stort sett. Kanske borde sätta upp "Bortsprungen"-lappar över Teleborg i hopp om att någon ska ha sett den. För även om jag önskat bort min röst ibland, inser jag nu hur lost jag är utan den. Teckenspråk är tydligen inte min starka sida.
Så Hobbe och jag har bildat "Den döve och den stume". Han agerar som tolk åt mig och åt honom. Dock verkar det finnas ett mindre glapp när han ska framföra min talan. Men som tack för hans försök köpte jag Tuna Suprise till honom. Lät nästan som ett Kinderägg, men istället för choklad var det tonfisk och som suprise krabba och sardiner i gelé.

Idag hade vi familjemiddag hos min mamma. Tyvärr verkar de inte riktigt gå som vi planerade. Vi träffas men så fort någon får en chans till att gå kastar sig alla efter den. Men fick leka lite med Jack så jag var nöjd.

Ican tittade in och blev nyfriserad. Eller mer eller mindre en toppning. Detta samtidigt som vi drack Yogitea och fick dagens visdomsord framlagda. Gillar inte teet alltför mkt men jag älskar dessa små visdomsord man får med varje påse. Ett gott skratt om dagen förlänger väl livet.
Dagens visdomsord var: Icans May your inner self be secure and happy och min Oneness is achieved by recgnising yourself.
Visst kan man inte annat än säga att de är söta. For the braindead.
Efter dessa starka tankeställare tog vi oss en promenad och funderade kring hur många kolhydrater det fanns i böngroddar.

Blir som alltid sena kvällar för min del. För nån dag sen var det dock en Tupac-dokumentär som höll mig uppe. Drog en tillbaka lite i tiden. Så dagen efter var playlisten på Spotify rätt självklar.

Men nu ska jag försöka sova. Lång vecka efter imorgon.


Cia: 3-3

Hobbe envisades att springa bland alla plåster då jag o min syster skadat oss. Eftersom han verkade känna sig utanför tyckte vi att vi skulle hjälpa honom att minska den känslan. Viket förvånansvärt inte var lika populärt.


The Plåster-Crew ^^RSS 2.0