En lugn helg ger en lugn vecka

Man kan ju hoppas iaf. Har precis druckit en kopp kaffe med min syster och förundrats över vad folk tycker är vackert när det kommer till tatueringar, modifications och piercingar. Ja, som vi kom fram till är kanske att det mest handlar om uppmärksamhet, när storleken får tala. Eller som en bild vi stötte på med en man som tatuerat hela ansiktet och halsen svart för att sedan göra 1cm tjocka streck genom scarifications över det hela. Men som sagt beauty lies in the eye of the beholder.
Dock fick det sidan mig att verkligen vilja ta tag i att börja måla/skissa upp de tatueringar jag vill skapa.

Det vackra vädret försätter, dock går jag runt som en zombie för av någon anledning har jag fått ett trötthets chip installerat och min kropp tycks aldrig få nog utav att sova. Detta diggar Hobbe under dag tid dock ej under morgonen.
Men dispyter verkar vi ha många nu. Det enda vi delar i ro just nu är frukost tillsammans.
Det roliga är att vi äter samma ^^. Gröt med mjölk.
 

Blev lite inspererad att skriva och måla igen efter att ha sett Miss Potter med Fru Citron i huvudrollen. Not the most impressed över hennes skådespeleri, men filmen var söt i visa delar för den som gillar barnberättelser. En dag kanske jag växer ifrån det men verkar inte än på ett tag iaf.

Sen har även Ican skvallrat om det mest underbaraste.. kanske. Tim Burton håller på att filmatisera Alice i Underlandet :D:D. Glädjen är överväldigande, men likså skeptisk. Håller tummarna på att den kommer gå hem. Men som sagt är det ett känsligt ämne med hur de får liv i henne. Men som sagt först nästa år våra ögon kommer att få se slutprodukten.

Nu ska jag till Ica och införskaffa lite mjölk.

Cia:  4-5

Mohaha för att vara större. Igår på morgonen blev jag så trött på Hobbes jammande för ingenting. Han var på mig så fort jag somnade till, skulle inte ha mat lr gå ut. Kl var 5. Så jag kastade ut honom :O. Jag vet grymt, men jag orkade inte. Jag vill sova jag med ^^.

*Host*

Verkar som det lagt sig ett litet dammlager på min lilla blogg iom det underbara vår vädret ^^. Men desto mer har jag att fylla ut detta inlägg med sedan vädret verkar må lite sämre.

Jag har börjat äventyra ut i min trädgård och klippt till mina granar och buskar. Börjar planera för hur jag ska kunna vistas i min trädgård när jag väl lyckat plantera alla blommor och växter jag vill ha i trädgården. Insett att jag kanske inte äger en trädgård i storlek med en park rikigt ännu. Men kanske kan jag flytta mina buskar sakta utåt mot cykelförådet och lekparken på baksidan. Och planterar jag klängväxter runt förrådet kommer det inom kort ha ätit upp byggnaden. Och då blir ju lite effekten att det aldrig funnits där. Hobbe röstar ja i detta iaf. Blir ju en liten djungel för hans del. Kan gömma sig bättre för Hitler-katten som skrämmer livet ur honom konstant.

Förra veckan när jag cykla hem fick jag mig en liten överaskning. Plötsligt ser jag en svart skugga springa över vägen. Min tanke var en lite skogsmus. Stannar till sedan den stannat upp en bit från vägkanten. Bilden får säga sitt, trotts att den är väldigt suddig, jag höll ju min distans. Men allt jag kan säga är täckningen var tydlig och den mäte ca 9-10cm.
                           

Men nog om såna härligheter. Lite trevligare bilder har jag med lyckats ta. Från helgen en dag ute i solen.




Detta är vad jag har sysselsatt mig med de senaste dagarna.

Även fått mig vardagsrumsgolv slippat. Hantverkaren tyckte det var lite smått underligt att Hobbe höll honom sällskap medans han väsnades med slipp och borr. Jag sa att det är endast för att Hobbe själv försöker bli hantverkare. Detta så han kan bygga sig ett fort på trädgården mot Hitler-katten. Han fick även spuk på att soffa,bokhyllor och bord stod uppstapplade längst hallväggen och i hobbyrummet. Både Hobbe och jag lekte Fångarna på fortet under dessa dagarna och klättrade runt. Måste ha sett någorlunda trevligt ut. 

Hobbe:  5-3

Väskor verkar vara något slags lyxmotell för Hobbe. Var gång en väska står lite öppen klättar han ner i den. Råkade ställa en bag med kläder som Ican skulle låna i vardagsrummet. När jag skulle gå och lägga mig nästa kväll fann jag detta. Katthår for the lame.




 

RSS 2.0